PRØV

99,-1 måned


Følg med når Midtjyllands Avis i efterårets store temaserie ”Hvordan har familien det?” stiller skarpt på familien - både som begreb og helt konkret ude i hjemmene. Mød en mangfoldighed af lokale familier, som fortæller om udfordringer, traditioner, erfaringer, dilemmaer, krav, værdier og forandringer, når vi tager temperaturen på familieliv og familieformer anno 2018.

Hvis du bestiller Midtjyllands Avis i dag, er den din avis en måned for kun kr. 99,-. Papiravisen bliver leveret til din adresse mandag til lørdag, og derudover får du adgang til e-avisen samt alle PLUS-artikler på mja.dk. Abonnementet stopper automatisk efter en måned.

Tilbuddet gælder kun husstande i Midtjyllands Avis’ udgivelsesområde, der ikke har abonnement eller har haft abonnement på Midtjyllands Avis indenfor de seneste fire måneder.

Udfyld blot felterne herunder for at bestille. Vi sidder klar på tlf. 86 82 13 70, hvis du har spørgsmål.


Følg med når Midtjyllands Avis i efterårets store temaserie ”Hvordan har familien det?” stiller skarpt på familien - både som begreb og helt konkret ude i hjemmene.

Hvis du bestiller i dag, kan du få Midtjyllands Avis leveret til din adresse mandag til lørdag samt få adgang til alle PLUS-artikler og e-avisen i en måned for kun 99,-. Derefter stopper abonnementet automatisk.

Tilbuddet gælder kun husstande i Midtjyllands Avis’ udgivelsesområde, der ikke har abonnement eller har haft abonnement på Midtjyllands Avis indenfor de seneste fire måneder. Vi sidder klar på tlf. 86 82 13 70, hvis du har spørgsmål.

kr. 99,-1 måned