VIND DET DU HAR KØBT I HERNING

- vi udtrækker 30 vindere á kr. 500,- (Værdi kr. 15.000,-)

Ta' på en dejlig shoppingtur i Hernings butikker og vind det du har købt. Du kan vinde et gavekort på kr. 500,- på dine boner fra 11. april til og med 2. påskedag fra de butikker, som du har handlet i.

Shop amok og gem bon´erne som du efterfølgende kan indtaste på denne side.

Vi udtrækker 30 vindere, der hver får et gavekort på kr. 500,-. til den pågældende butik. Samlet gevinst for i alt kr. 15.000,-

Hver bon giver én vinderchance, og du kan deltage med lige så mange bon'er du har, men hver bon kan kun bruges én gang. Original bon med korrekt dato og nøjagtig beløb skal kunne fremvises ved afhentning af præmie.

Sidste frist for indsendelse er 23. april. Vinderne offentliggøres på aoh.dk og i Herning Folkeblad 27. april.

Alle felter skal udfyldes for at deltage i konkurrencen.

Det med småt

Du kan deltage med lige så mange bon’er, du har, men kun én gang pr. bon.

Herning Folkeblad udlodder 30 gavekort á 500 kr, til brug i de udtrukne butikker i Herning. Gavekortet er gyldigt i tre år. Alle personer, som er bosiddende i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Mediehusene Midtjylland og deres husstande må ikke deltage. Vi finder vinderen blandt alle besvarelser. Præmien kan ikke byttes til kontanter eller til et alternativt gavekort/produkt.

Dine oplysninger bruges kun til at kontakte dig, hvis du vinder, samt til at sende dig nyhedsbreve med fordelagtige medlemstilbud, lokalinformation, mv., hvis du har tilmeldt dig dette. Herning Folkeblad vil på ingen måde dele dine oplysninger med en tredjepart, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet.

Konkurrencen løber fra den 11. april frem til og med den 22. april 2019, men der kan indtastes frem til den 23. april. Vinderne udtrækkes via tilfældig nummerudvælgelse. Vinderne offentliggøres på aoh.dk og i Herning Folkeblad, den 27. april 2019. Præmien skal afhentes hos Herning Folkeblad, Østergade 21, 7400 Herning ved personligt fremmøde.

Husk, at original bon med korrekt dato og nøjagtig beløb skal kunne fremvises ved afhentning af præmie.

Afhentes gevinsten ikke inden 31. maj 2019, forbeholder vi os retten til at finde en ny vinder.

Held og lykke!

Læs dette års påskemagasin